مجله تفریحی ، مجله سرگرمی ، تفریحی و سرگرمی ، مجله اینترنتی ، تبلیغات در مجله اینترنتی

آیسام آشپزیحلوای میکس درست کنید
شناسه خبر :226663
چهارشنبه, 19 فوریه 2020
186
 

چی لازم دارم: آرد گندم ۱۵۰ گرمآرد برنج ۷۵ گرمکره هم دمای محیط ۱۷۰ گرمویفرپودر شده ۷۵ گرم( یا کیت_کت )پودر قند ۱۰۰ گرمپودر گردو ۱۰۰ گرم چطوری درست کنم: ( تو سینی یا تابه ریخته حرارت داده بعد پوست گردوها با ریختن داخل یه دستمال تمیز گرفته میشه) برای این حلوا بهتر است از […]


چی لازم دارم:

آرد گندم ۱۵۰ گرم
آرد برنج ۷۵ گرم
کره هم دمای محیط ۱۷۰ گرم
ویفرپودر شده ۷۵ گرم( یا کیت_کت )
پودر قند ۱۰۰ گرم
پودر گردو ۱۰۰ گرم

چطوری درست کنم:


( تو سینی یا تابه ریخته حرارت داده بعد پوست گردوها با ریختن داخل یه دستمال تمیز گرفته میشه)

برای این حلوا بهتر است از ویفر مارک کیت کت استفاده کنید که در واقع نوعی ویفر با روکش شکلات است. اما اگر مارک کیت کت نداشتید از هر مارک دیگری مثل شیرین عسل و … نیز میتوانید استفاده کنید. من از مارک شیرین عسل استفاده کردم.
این ویفر را با رنده ریز با همان شکلات رویَش, رنده کنید.

گردو را نیز میتوانید با رنده مخصوص مغزها پودر کنید. یا اینکه آن را آسیاب کنید. اما دقت کنید که نباید به روغن بیفتد.
از آرد برنج مرغوب استفاده کنید و حتما آن را از الک خیلی ریز رد کنید.

ابتدا آرد الک شده را با شعله ملایم تفت دهید تا خامی آن از بین برود و بوی خوش آن درآید. در این زمان یک حالت بخار مانندی از ارد بلند میشود و ارد سبک و پودری شده و با هر بار هم زدن تکه های ارد به بیرون میپره..


نباید اردتان تغییر رنگ دهد.
در این لحظه میتوانید ارد را یک بار دیگر الک کنید و مجددا به تابه برگردانید

اکنون آرد برنج الک شده را اضافه کنید. مراقب باشید چون ارد برنج خیلی زود میسوزد. ارد برنج را نیز با ارد گندم تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود. حدود ۱۰ دقیقه طول میکشد تا ارد برنج نیز تفت داده شود.

اکنون وسط ارد را باز کنید و کره همدمای محیط را اضافه کنید. کره سریعا شروع به ذوب شدن میکند و جلز و ولز میکند. اردها را با کره مخلوط کنید و بلافاصله تابه را از روی حرارت بردارید. اکنون ویفر پودر شده و پودر قند و پودر گردو را به مواد اضافه کنید و با پشت قاشق همه مواد را به خورد هم دهید تا کاملا یکدست شوند.

مواد را تا داغ است داخل قالب سیلیکونی مورد نظر فشرده کنید. نیازی به چرب کردن قالب نیست.
قالب را دو الی سه ساعت در یخچال بگذارید تا حلوا کامل ببندد. سپس به راحتی از قالب در اورید و به دلخواه تزیین کنید.
با کل دستور و قالبی که ما استفاده کردیم, ۲۰ عدد حلوا خواهید داشت.

منبع:آخرین خبر

مجله تفریحی و سرگرمی آیسام

 

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

    با عضویت در کانال تلگرامی ما علاوه بر دریافت خلاصه ای از بهترین خبرها ، ما را حمایت کنید عضویت
    +