مجله تفریحی ، مجله سرگرمی ، تفریحی و سرگرمی ، مجله اینترنتی ، تبلیغات در مجله اینترنتی

آیسام آشپزیدستور تهیه خورشت بادمجان با بامیه
شناسه خبر :134907
پنج شنبه, ۲۰ تیر ۱۳۹۸
96
 

چی لازم دارم: ۱ عدد پیاز متوسط۴ پیمانه برنجمرغ یا گوشت خورشتی به مقدار لازم۱ کیلو بادمجان۵۰۰ گرم بامیهرب گوجه فرنگیادویه چطور بپزم: برنج را طبق سلیقه خود میتوانید کته یا آبکش کنید و دم بگذاریدبادمجان‌ها رو پوست کنده و ورقه‌ای برش میزنیم، میشوریم و نمک میزنیم. اجازه میدهیم تا تلخی اش گرفته شود بعد […]


چی لازم دارم:
۱ عدد پیاز متوسط
۴ پیمانه برنج
مرغ یا گوشت خورشتی به مقدار لازم
۱ کیلو بادمجان
۵۰۰ گرم بامیه
رب گوجه فرنگی
ادویه
چطور بپزم:
برنج را طبق سلیقه خود میتوانید کته یا آبکش کنید و دم بگذارید
بادمجان‌ها رو پوست کنده و ورقه‌ای برش میزنیم، میشوریم و نمک میزنیم. اجازه میدهیم تا تلخی اش گرفته شود بعد سرخ میکنیم.
بامیه‌ها رو شسته و مقداری سر و ته بامیه را میزنیم و سرخ میکنیم
پیاز را نگینی کرده سرخ میکنیم و کنار میگذاریم.
اگر از مرغ استفاده میکنید، اول مرغ را ۱۰ تا ۱۵ دقیقه میجوشانیم. بعد آبش را دور ریخته و مرغ‌ها را با زردچوبه و کمی زعفران سرخ میکنیم و اجازه میدهیم کمی با نمک بپزد
اگر از گوشت استفاده میکنید، گوشت‌ها و پیاز را سرخ کرده و آب اضافه میکنیم و زمان میدهیم تا بپزد.
نیم ساعت مانده تا گوشت بپزد بامیه و بادمجان و پیاز داغ را اضافه میکنیم
رب را کمی در روغن تفت داده تا خامی آن گرفته شود. ۱۰ دقیقه آخر با کمی پودر فلفل سیاه و ادویه به خورشت اضافه کرده و اجازه میدهیم تا جا بیوفتد.
 
منبع:کوکپد

مجله تفریحی و سرگرمی آیسام

 

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

    با عضویت در کانال تلگرامی ما علاوه بر دریافت خلاصه ای از بهترین خبرها ، ما را حمایت کنید عضویت
    +