http://aysam.ir

پورتال خبری ، تفریحی و سبک زندگی آیسام آشپزیدستور پخت آلبالو پلو با مرغ و کوفته ریزه
شناسه خبر :119247
سه شنبه, ۲۱ خرداد ۱۳۹۸
8 بازدید
پ

مواد لازم برای تهیه آلبالو پلو با مرغ و کوفته ریزه: برنج ۳ پیمانه گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم (می توانید کمتر یا بیشتر بریزید) آلبالو نیم کیلو پیاز متوسط ۱ عدد شکر ۳ قاشق غذاخوری (بسته به ذائقه خودتان)مرغ ۲ تکه طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ و کوفته ریزه: ابتدا پیاز را رنده […]


مواد لازم برای تهیه آلبالو پلو با مرغ و کوفته ریزه:
برنج ۳ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم (می توانید کمتر یا بیشتر بریزید)
آلبالو نیم کیلو
پیاز متوسط ۱ عدد
شکر ۳ قاشق غذاخوری (بسته به ذائقه خودتان)
مرغ ۲ تکه

طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ و کوفته ریزه:

ابتدا پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و با گوشت چرخ کرده و نمک و کمی زردچوبه و فلفل ورز بدهید بعد با آن کوفته ریزه درست کنید و بگذارید داخل یخچال نیم ساعت بماند، بعد هسته آلبالو‌ها را جدا کنید و آلبالو‌ها را روی حرارت بگذارید و با مقداری روغن و کمی پیاز داغ و شکر به آن اضافه کنید. من دوست ندارم آلبالو پلو ترش باشد ۴ قاشق شکر به آن زدم، از ۲ قاشق کمتر غذایتان خیلی ترش می‌شود، باید روی حرارت هر چند دقیقه آن را هم بزنید تا نسوزد و آب آن تبخیر شود کمی نمک و فلفل به آن بزنید زردچوبه اصلا لازم ندارد، زیرا طعم آلبالو را خیلی بد می‌کند.

در این مرحله کوفته ریزه را جداگانه تفت بدهید و قبل از اینکه آب آلبالو‌ها کاملا کشیده شود به آلبالو اضافه کنید و کنار بگذارید.

سپس کف یک قابلمه روغن بریزید و هر ته دیگی که دوست دارید بگذارید و لایه لایه از برنج و بعد مواد آلبالو را بریزید تا تمام شوند و بعد اجازه بدهید تا برنج تان دم بکشد. بعد از اینکه دم کشید مقداری روغن روی آن بریزید و سرو کنید.

با مرغ سرخ کرده هم خوشمزه می‌شود. می‌توانید مرغ‌ها را لابه لای برنج بگذارید می‌توانید به صورت ریش شده یا تکه تکه استفاده کنید. مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و زعفران بپزید و سپس سرخ کنید.

می‌توانید گوشت‌ها را هم جدا هنگام سرو کنار آلبالو پلوتان بگذارید.

 
منبع:بیتوته

مجله تفریحی و سرگرمی آیسام

پ
نظرات و تجربیات شما
نام:
ایمیل:
سایت شما:
* نظر شما:

قوانین ارسال نظر
قوانین ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت < <دیوار خبر>>مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.