http://aysam.ir

شناسه خبر :135429
پنج شنبه, ۲۰ تیر ۱۳۹۸
19 بازدید
پ

یکی از راه‌های نگهداری غوره و استفاده آن در دیگر مواقع سال، فریز کردن غوره هست. در این صورت می‌توانیم در مواقع دیگر هم از داشتن غوره و استفاده از آن داخل غذا‌ها لذت ببریم. اکثرا این غوره‌ی فریز شده را، مثل غوره‌ی تازه برای داخل بعضی غذا‌ها استفاده کنید. برای فریز کردن غوره هم […]


یکی از راه‌های نگهداری غوره و استفاده آن در دیگر مواقع سال، فریز کردن غوره هست.

در این صورت می‌توانیم در مواقع دیگر هم از داشتن غوره و استفاده از آن داخل غذا‌ها لذت ببریم.

اکثرا این غوره‌ی فریز شده را، مثل غوره‌ی تازه برای داخل بعضی غذا‌ها استفاده کنید.

برای فریز کردن غوره هم می‌توانید داخل نایلون بریزید یا ظرف در دار فرقی ندارد. فقط مهم این است که خوب در آن را ببندید و محکم باشد.

غوره را خوب بشویید و دانه دانه کنید بگذارید خوب خشک شود و آب آن برود.

بسته بندی کنید و داخل فریزر بگذارید.

دقت کنید حتما آب غوره‌ها کشیده شود و خشک شوند. در این صورت موقع استفاده به راحتی می‌توانید غوره‌ها را حتی دانه دانه بردارید و به هم نمی‌چسبند و کاملا جدا هستند.

غوره‌ی فریز شده بعد از اینکه از فریزر در بیاید تغییر رنگ می‌دهد و رو به قهوه‌ای می‌رود.

منبع: بیتوته

مجله تفریحی و سرگرمی آیسام

پ
نظرات و تجربیات شما
نام:
ایمیل:
سایت شما:
* نظر شما:

قوانین ارسال نظر
قوانین ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت < <دیوار خبر>>مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

با عضویت در کانال تلگرامی ما علاوه بر دریافت خلاصه ای از بهترین خبرها ، ما را حمایت کنید عضویت
+