مجله تفریحی ، مجله سرگرمی ، تفریحی و سرگرمی ، مجله اینترنتی ، تبلیغات در مجله اینترنتی

آیسام آشپزیسس پنیری، چاشنی خوشمزه‌ی سیب‌زمینی
شناسه خبر :197959
چهارشنبه, 11 دسامبر 2019
95
 

سیب زمینی سرخ کرده، از دسر‌های مورد علاقه‌ی کودکان و بزرگترهاست. این دسر را می‌توان به تنهایی یا با چاشنی و سس‌های مختلف، سرو کرد. امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک سس خوشمزه پنیری، که طعمی کم نظیر به سیب‌زمینی سرخ کرده می‌بخشد. با ما همراه باشید. مواد لازم: شیر: یک پیمانه […]


سیب زمینی سرخ کرده، از دسر‌های مورد علاقه‌ی کودکان و بزرگترهاست. این دسر را می‌توان به تنهایی یا با چاشنی و سس‌های مختلف، سرو کرد. امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک سس خوشمزه پنیری، که طعمی کم نظیر به سیب‌زمینی سرخ کرده می‌بخشد. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

شیر: یک پیمانه

نشاسته‌ی ذرت: دو قاشق غذاخوری

پنیر چدار رنده شده: یک پیمانه

پنیر پارمسان رنده شده: نصف پیمانه

پودر سیر: یک قاشق چایخوری

طرز تهیه:

در ظرفی مناسب، شیر و نشاسته را مخلوط می‌کنیم تا کاملا یکدست شوند.

ظرف را روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم و به آرامی هم می‌زنیم تا به درجه‌ی جوش برسد.

در این زمان پنیر پارمسان و چدار را به شیر و نشاسته اضافه کرده و به آرامی مخلوط می‌کنیم تا پنیر‌ها آب شوند.

در پایان پودر سیر را می‌افزاییم.

ظرف را از روی حرارت برداشته و سس آماده را در ظرفی جداگانه می‌ریزیم و در کنار سیب زمینی سرخ کرده، سرو می‌کنیم.

منبع: تابناک باتو

مجله تفریحی و سرگرمی آیسام

 

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

    با عضویت در کانال تلگرامی ما علاوه بر دریافت خلاصه ای از بهترین خبرها ، ما را حمایت کنید عضویت
    +