http://aysam.ir

شناسه خبر :114733
سه شنبه, ۱۴ خرداد ۱۳۹۸
14 بازدید
پ

مواد لازم : سبزی معطر چرخ شده: ۱۵۰ گرم گوشت مغز ران :هر کدام ۵۰۰ گرم لپه:۲۵۰ گرم پیاز: دوعدد تخم‌مرغ: چهار تا پنج عدد آب زعفران: یک قاشق غذاخوری نمک، فلفل وزردچوبه، روغن: به میزان لازم سبزی معطر شامل (اناریجه، زلنگ، نعنا، گشنیز، تره، برگ سیر) طرز تهیه : ابتدا گوشت را با دو […]


مواد لازم :

سبزی معطر چرخ شده: ۱۵۰ گرم

گوشت مغز ران :
هر کدام ۵۰۰ گرم

لپه:۲۵۰ گرم

پیاز: دوعدد

تخم‌مرغ: چهار تا پنج عدد

آب زعفران:
یک قاشق غذاخوری

نمک، فلفل وزردچوبه، روغن: به میزان لازم

سبزی معطر شامل (اناریجه، زلنگ، نعنا، گشنیز، تره، برگ سیر)

طرز تهیه :

ابتدا گوشت را با دو عدد پیاز، ادویه ، زردچوبه و دو لیوان آب روی حرارت قرار می‌‌دهیم تا کاملا بپزد به طوری که آب آن به خورد گوشت برود. لپه را که از دو تا سه ساعت قبل خیس کرده ایم، می‌پزیم به طوری که آبی از آن نماند.

گوشت، لپه و سبزی را از چرخ‌گوشت رد می‌کنیم به آن نمک، فلفل و آب زعفران اضافه و مخلوط می‌کنیم. تخم‌مرغ را یکی‌یکی افزوده و مواد شامی را ورز می‌دهیم. در تابه مناسبی روغن ریخته و می‌گذاریم تا داغ شود. سپس شامی‌ها را روی حرارت ملایم سرخ می‌کنیم.

منبع: بیتوته

مجله تفریحی و سرگرمی آیسام

پ
نظرات و تجربیات شما
نام:
ایمیل:
سایت شما:
* نظر شما:

قوانین ارسال نظر
قوانین ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت < <دیوار خبر>>مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.