http://aysam.ir

پورتال خبری ، تفریحی و سبک زندگی آیسام آشپزیطرز تهیه‌ی ماهی با سس اسپانیولی
شناسه خبر :125190
جمعه, ۳۱ خرداد ۱۳۹۸
77 بازدید
پ

مواد لازم برای ۴ نفر: فیله ماهی کامل قزل‌آلا ۴ عدد (هرکدام حدود ۲۲۵ گرم) کره ۷۵ گرم یا ۶ قاشق سوپ‌خوری تخم‌مرغ ۲ عددشوید تازه خردشده ۲ قاشق سوپ‌خوری آب لیموترش یک قاشق سوپ‌خورینمک و فلفل سیاه به میزان لازملیمو ترش چند برشهویج پخته چند عدد طرز تهیه:۱ – ابتدا ماهی‌ها را پاک کرده […]


مواد لازم برای ۴ نفر:
فیله ماهی کامل قزل‌آلا ۴ عدد (هرکدام حدود ۲۲۵ گرم)
کره ۷۵ گرم یا ۶ قاشق سوپ‌خوری
تخم‌مرغ ۲ عدد
شوید تازه خردشده ۲ قاشق سوپ‌خوری
آب لیموترش یک قاشق سوپ‌خوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
لیمو ترش چند برش
هویج پخته چند عدد

طرز تهیه:
۱ – ابتدا ماهی‌ها را پاک کرده و تیغ آن را به صورت یک تکه خارج کنید.
نکته: برای این منظور شکم ماهی را به صورت طولی با چاقو ببرید، سپس با فشار انگشت شست روی ستون فقرات پشت، هم ستون فقرات و هم تیغ‌ها را به صورت کامل از گوشت جدا کنید.
پس از اینکه ماهی‌ها را پاک کردید، آن‌ها را خوب بشویید و با دستمال حوله‌ای خشک کنید. سپس روی سینی فر یا تابه دسته‌فلزی‌ای – که با روغن چرب شده- از پشت پهن کنید؛ به‌صورتی که قسمت پوست ماهی روی تابه قرار گیرد.

۲ – در کاسه کوچکی کره ریخته و روی شعله اجاق‌گاز آب کنید. کره آ‌ب‌شده را با قلم‌موی آشپزخانه روی گوشت ماهی‌ها بمالید و سپس آن را با نمک و فلفل سیاه طعم‌دار کنید. بعد گریل فر اجاق‌گاز را روشن کرده و روی شعله متوسط تنظیم کنید.

۳ – تابه حاوی ماهی‌ها را روی سینی شبکه‌ای قرار داده و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که گوشت ماهی بپزد، حرارت دهید. در این فاصله، تخم‌مرغ‌ها را به اندازه‌ای بپزید که کاملا سفت شود، سپس آن‌ها را پوست کنده و ریز خرد کنید.
در پایان ماهی‌ها را به ظرف دیگری منتقل کنید و مخلوط تخم‌مرغ خردشده و شوید لیموترش را پس از کمی تفت‌دادن در کره روی ماهی‌ها بریزید. حالا ماهی‌ها را با این مخلوط به همراه لیموترش و هویج پخته سرو کنید.

منبع: sooran.com

مجله تفریحی و سرگرمی آیسام

پ

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

    با عضویت در کانال تلگرامی ما علاوه بر دریافت خلاصه ای از بهترین خبرها ، ما را حمایت کنید عضویت
    +