مجله تفریحی ، مجله سرگرمی ، تفریحی و سرگرمی ، مجله اینترنتی ، تبلیغات در مجله اینترنتی

آیسام آشپزیطرز تهیه آبگوشت بزباش
شناسه خبر :195190
یکشنبه, ۳ آذر ۱۳۹۸
84
 

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر گوشت گوسفند ۷۵۰ گلم خرد کرده پیاز متوسط یک عدد ساطوری شده لوبیا چشم بلبلی ۱۵۰ گرم خیسانده سبزی ساطوری نیم کیلو (تره و جعفری همراه با چند ساقه شنبلیله) لیمو امانی ۳-۲ عدد خیسانده زردچوبه یک قاشق چایخوری طرز تهیه ۱. نیمی از روغن را داخل قابلمه […]


مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر

گوشت گوسفند ۷۵۰ گلم خرد کرده
پیاز متوسط یک عدد ساطوری شده
لوبیا چشم بلبلی ۱۵۰ گرم خیسانده
سبزی ساطوری نیم کیلو (تره و جعفری همراه با چند ساقه شنبلیله)
لیمو امانی ۳-۲ عدد خیسانده
زردچوبه یک قاشق چایخوری

طرز تهیه

۱. نیمی از روغن را داخل قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را ۵ تا ۶ دقیقه در آن تفت دهید تا رنگ بگیرد.

۲. گوشت و زردچوبه را اضافه کرده و تفت دادن را ۲ دقیقه دیگر ادامه دهید.

۳. لوبیا و آب جوش را اضافه کرده و مانند آبگوشت معمولی روی شعله ملایم بپزید.

۴. روغن باقیمانده را داغ کرده وس بزی را ۸ دقیقه در آن سرخ کنید. در یک کساعت آخر پخت گوشت، سبزی و لیمو امانی را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

مجله تفریحی و سرگرمی آیسام

 

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

    با عضویت در کانال تلگرامی ما علاوه بر دریافت خلاصه ای از بهترین خبرها ، ما را حمایت کنید عضویت
    +