http://aysam.ir

شناسه خبر :152647
شنبه, ۱۹ مرداد ۱۳۹۸
7 بازدید
پ

عزیزان میوه‌های خشکی که استفاده می‌کنید را می‌توانید بنا به ذائقه‌ی خانواده تان تغییر بدهید. هیچ محدودیتی ندارد من داخل فریزر گشتم و هر چی پیدا کردم از هر کدام مقداری زدم. مواد لازم برای تهیه ترشک:آلو جنگلی سیب خشکزرشک آلبالو خشکه برگ قیسی خشک شدهلواشک میوه‌های مختلفرب اناردانه‌های انار طرز تهیه ترشک: آلو سیاه […]


عزیزان میوه‌های خشکی که استفاده می‌کنید را می‌توانید بنا به ذائقه‌ی خانواده تان تغییر بدهید. هیچ محدودیتی ندارد من داخل فریزر گشتم و هر چی پیدا کردم از هر کدام مقداری زدم.

مواد لازم برای تهیه ترشک:
آلو جنگلی
سیب خشک
زرشک
آلبالو خشکه
برگ قیسی خشک شده
لواشک میوه‌های مختلف
رب انار
دانه‌های انار

طرز تهیه ترشک:

آلو سیاه را با آب خیلی روی گاز بگذارید تا نرم شود اگر آلوهایتان رسیده بودند نیازی به آب ندارید. حتی می‌توانید آلو‌ها را تکه تکه کنید و روی گاز بگذارید. بعد از اینکه نرم شدند آن‌ها را با گوشتکوب بکوبید و وقتی نرم شدند از صافی عبور بدهید؛ و دوباره بگذارید روی گاز و مقداری شکر و نمک بزنید و بگذارید چند دقیقه بجوشد تا شکر و نمک حل شود.

میوه‌های خشک را داخل کاسه بریزید و از سس آلوی داغ روی آن بریزید تا نرم شوند. کمی رب انار روی آن بریزید در ظرف را بگذارید تا با گرمای سس آلو میوه‌های خشک نرم شوند اگر سس آلو سرد باشد میوه‌ها نرم نمی‌شوند و سفت هستند.

چند ورق لواشک میوه را برش بزنید و به آن اضافه کنید. اگر دوست دارید لواشک له شود و سس ترشک لعاب دار باشد همان اول به مواد اضافه کنید. در غیر اینصورت بعد از ۲ الی ۳ ساعت که گذشت لواشک را اضافه کنید تا لواشک درسته در ترشک باقی بماند.

حتما باید نمک زده شود. شکر اختیاری است دوست دارید ترش مزه باشد شکر نریزید اگر ملس دوست دارید یکی دو قاشق شکر بزنید.

ترشک بعد از ۲۴ ساعت کاملا جا افتاده و قابل استفاده است این ترشک یک ماه داخل یخچال قابل نگهداری است. دانه‌های انار خشک هم بریزید عالی می‌شود.

میوه‌ها را به دلخواه می‌توانید تغییر بدهید.

منبع: بیتوته

مجله تفریحی و سرگرمی آیسام

پ
نظرات و تجربیات شما
نام:
ایمیل:
سایت شما:
* نظر شما:

قوانین ارسال نظر
قوانین ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت < <دیوار خبر>>مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

با عضویت در کانال تلگرامی ما علاوه بر دریافت خلاصه ای از بهترین خبرها ، ما را حمایت کنید عضویت
+