http://aysam.ir

شناسه خبر :135300
پنج شنبه, ۲۰ تیر ۱۳۹۸
30 بازدید
پ

مواد لازم شکر: ۲ کیلوگرم تمشک: ۱/۵ کیلوگرم آبلیمو: ۲ قاشق مربا خوری مراحل پخت ابتدا تمشک را خوب بشویید. آن را داخل مقداری آب له کنید. کم کم شکر را به آن اضافه کنید. تمشک و شکر را به مدت ۷ الی ۸ ساعت کنار بگذارید. تمشک را داخل آبکش ریخته و با دست […]


مواد لازم

شکر: ۲ کیلوگرم
تمشک: ۱/۵ کیلوگرم
آبلیمو: ۲ قاشق مربا خوری

مراحل پخت

ابتدا تمشک را خوب بشویید.

آن را داخل مقداری آب له کنید.

کم کم شکر را به آن اضافه کنید.

تمشک و شکر را به مدت ۷ الی ۸ ساعت کنار بگذارید.

تمشک را داخل آبکش ریخته و با دست فشار دهید تا آب باقی مانده از تمشک از صافی رد شود.

به رسوب‌های باقی مانده از تمشک دو فنجان آب اضافه کنید و دوباره فشار دهید تا باقی مانده آن تا جایی که ممکن است از صافی رد شود.

به آب تمشک ۲ قاشق مرباخوری آب لیمو اضافه کنید.

شربت به دست آمده را داخل ظرف شیشه‌ای ریخته و در پخچال نگه داری کنید.

هر زمان که خواستید مقداری از آن را با مقداری آب مخلوط کرده و نوش جان کنید.

 
منبع:غذالند

مجله تفریحی و سرگرمی آیسام

پ

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

    با عضویت در کانال تلگرامی ما علاوه بر دریافت خلاصه ای از بهترین خبرها ، ما را حمایت کنید عضویت
    +