مجله تفریحی ، مجله سرگرمی ، تفریحی و سرگرمی ، مجله اینترنتی ، تبلیغات در مجله اینترنتی

آیسام آشپزیطرز تهیه شیرینی شربتی
شناسه خبر :226776
چهارشنبه, 19 فوریه 2020
118
 

چی لازم دارم: مواد لازم خمیر شیرینی شربتی: کره ……… ۲۵۰ گرم (هم‌دما با اتاق)روغن مایع …… ۱ فنجان قهوه‌خوریسفیده‌ی تخم مرغ ….. ۱ عددبیکینگ‌پودر ……. ۱ قاشق چای‌خوریآرد ………. به مقدار لازم مواد لازم برای چسباندن خمیر رویی و زیری به هم: سفیده‌ی تخم مرغ ….. ۱ عدد مواد لازم روی خمیر شیرینی: زرده‌ی […]


چی لازم دارم:

مواد لازم خمیر شیرینی شربتی:

کره ……… ۲۵۰ گرم (هم‌دما با اتاق)
روغن مایع …… ۱ فنجان قهوه‌خوری
سفیده‌ی تخم مرغ ….. ۱ عدد
بیکینگ‌پودر ……. ۱ قاشق چای‌خوری
آرد ………. به مقدار لازم

مواد لازم برای چسباندن خمیر رویی و زیری به هم:


سفیده‌ی تخم مرغ ….. ۱ عدد

مواد لازم روی خمیر شیرینی:


زرده‌ی تخم مرغ …. ۱ عدد

مواد لازم روی شیرینی:


خامه‌ی فرم گرفته … به مقدار دلخواه (اختیاری)
مغز فندق خرد شده …. به مقدار دلخواه
پودر مغز پسته …. به مقدار دلخواه
پودر دارچین ……. به مقدار دلخواه

مواد لازم شربت:


شکر …….. ۳ لیوان
آب ………. ۴ لیوان
آب لیموترش …… چند قطره

چطوری درست کنم:


برای تهیه‌ی شربت این شیرینی ابتدا شکر و آب را در ظرف مناسبی ریخته و روی شعله‌ی متوسط اجاق قرار می‌دهیم تا شکر در آب حل شود سپس دو سه قطره آب لیموترش اضافه کرده و اجازه می‌دهیم به مدت ۱۵ دقیقه به آرامی بجوشد سپس از روی شعله‌ی اجاق برمی‌داریم و اجازه می‌دهیم شربت خنک شود.
 
برای تهیه‌ی خمیر این شیرینی کره‌ی هم‌دما با اتاق، روغن مایع، سفیده‌ی تخم_مرغ و بیکینگ‌پودر را در ظرف مناسبی ریخته و خوب مخلوط می‌کنیم سپس آرد را کم‌کم به مواد اضافه کرده، مخلوط می‌کنیم و ورز می‌دهیم تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود.
 
خمیر را به مدت ۲۰ دقیقه درون یخچال قرار می‌دهیم سپس روی سطح صاف به وسیله‌ی وردنه باز می‌کنیم و با قالب گرد یا سَرِ یک لیوان، خمیر را به شکل دایره برش می‌زنیم و به این ترتیب تمام خمیر را برش می‌زنیم.
 
نصف خمیر‌های گِرد را در سینی فر که کف آن را چرب کرده‌ایم با کمی فاصله کنار هم می‌چینیم سپس وسطِ نصف دیگر خمیر‌های گرد را به وسیله‌ی یک قالب گرد کوچک‌تر و یا دَرِ بطریِ آبِ معدنی برش زده و به این ترتیب وسط خمیر‌های رویی را سوراخ می‌کنیم. سطح تمام خمیر‌های گرد درون سینی فر را به سفیده‌ی تخم مرغ آغشته کرده و روی هر کدام از خمیر‌های دایره‌ای یک خمیر حلقه‌ای قرار می‌دهیم و سطح تمام خمیر‌های حلقه‌ای را به زرده‌ی تخم مرغ آغشته کرده و سینی فر را درون فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتی‌گراد روشن کرده‌ایم، قرار می‌دهیم تا کوکی‌ها بپزد و روی آن‌ها طلایی شود. بعد از این که بیسکویت‌ها را از فر خارج کردیم و حرارت اولیه‌ی آن‌ها از بین رفت، شربت خنک را روی تمام کوکی‌ها ریخته و اجازه می‌دهیم بماند تا شربت کاملا جذبِ کوکی‌ها شود سپس قسمت خالی روی شیرینی‌های شربتی را با مخلوط مغز فندق خرد شده و پودر دارچین پُر کرده و روی آن را با خامه‌ی فرم گرفته و پودر پسته تزیین کرده و سرو می‌کنیم.
 
منبع:آخرین خبر

مجله تفریحی و سرگرمی آیسام

 

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

    با عضویت در کانال تلگرامی ما علاوه بر دریافت خلاصه ای از بهترین خبرها ، ما را حمایت کنید عضویت
    +