صفحه اصلی آشپزی طرز تهیه شیرینی صدفی شربت دار

طرز تهیه شیرینی صدفی شربت دار

0

برای شربت شیرینی صدفی:

شکر ۳ پیمانه
آب ۳ پیمانه
زعفران آبکرده به مقدار لازم
گلاب به مقدار لازم

طرز تهیه شربت شیرینی:

برای تهیه شربت شکر و آب را با هم مخلوط کنید و روی گاز بگذارید تا جوش بیاید و کمی غلیظ شود و در آخر گلاب و زعفران را اضافه کنید؛ و بعد از غلیظ شدن آن را خاموش کنید.

نکات:

می‌توانید داخل شربت از دارچین یا حل و یا هر چی که دوست دارید استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی صدفی:


شیر ۳/۴ پیمانه
ماست ۳/۴ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
آرد به مقدار لازم تقریبا ۴-۵ پیمانه
روغن مایع ۳/۴ پیمانه
سرکه ۱ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
کره ۱۱۳ گرم
گردو ۱ پیمانه
نشاسته به مقدار لازم

طرز تهیه:

تخم مرغ و شیر و ماست را هم بزنید سرکه و روغن مایع را اضافه کنید و آرد و بکینگ پودر را مخلوط کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید و زمانی که سفت شد آن را با دست ورز بدهید. اگر خمیر چسبناک بود مقدار کمی آرد اضافه کنید. خمیر را ورز بدهید تا یکدست شود.

اکنون خمیر را به تکه‌های کوچک تقسیم کنید. گلوله‌هایی اندازه نارنگی جدا کنید تقریبا ۱۳-۱۴ تا گلوله خمیر می‌شود.

روی میز را آرد نشاسته بپاشید و خمیر‌ها را دانه دانه با کمک وردنه به اندازه یک بشقاب باز کنید.

حتما از آرد نشاسته استفاده کنید، چون نشاسته هست که باعث می‌شود خمیر این شیرینی لایه لایه در بیاید.

بعد از باز کردن هر خمیر آن‌ها را روی هم قرار بدهید لابه لای هر خمیر مقدار خیلی کمی آرد نشاسته بپاشید و با دست پخش کنید (زیاد نریزید).

بعد از تمام شدن همه‌ی خمیرها، همه‌ی خمیر‌هایی را که روی هم چیده بودید را با کمک وردنه دوباره نازک و باز کنید تا یک خمیر گرد و بزرگ بدست بیاید.

طرز تهیه شیرینی صدفی شربت دار

 
حالا خمیر را از یک طرف شروع به رول کردن کنید و بعد با کمک یک چاقوی تیز و سر صاف (دندانه دار نباشد) برش بزنید برش‌هایی به سایز یک سانتی اگر ضخیم درست کنید شیرینی هایتان خوب در نمی‌آید سعی کنید نازک برش بدهید.

سپس هر برش را کف دستتان بگذارید و با دست دیگر کمی فشارش بدهید و داخل آن را گردو خرد شده بگذارید.

طرز تهیه شیرینی صدفی شربت دار

لبه‌های خمیر را به هم برسانید و داخل سینی بچینید. بعد از تمام شدن همه خمیر‌ها روی خمیر‌ها را کره آب شده بزنید.

سعی کنید خساست به خرج ندهید در مورد کره، زیرا باعث می‌شود شیرینی تردتر و رنگ آن طلایی‌تر شود و باعث لایه لایه شدن شیرینی می‌شود.

بعد سینی را داخل فر که از قبل روی ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کرده بودید به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه بگذارید.

طرز تهیه شیرینی صدفی شربت دار

 
بعد از پخت شیرینی صدفی را از فر بیرون بیاورید و روی آن‌ها شربت بریزید. شربت باید خنک و شیرینی‌ها داغ داغ باشند.
 
 
منبع:بیتوته

مجله تفریحی و سرگرمی آیسام

پیام خود را ارسال کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *