مجله تفریحی ، مجله سرگرمی ، تفریحی و سرگرمی ، مجله اینترنتی ، تبلیغات در مجله اینترنتی

آیسام آشپزیطرز تهیه قلیه ماهی
شناسه خبر :223518
پنج‌شنبه, 13 فوریه 2020
94
 

مواد لازم برای تهیه ی قلیه ماهی : ماهی ۵۰۰ گرم * سبزی قلیه ماهی خرد شده ۵۰۰ گرم تمرهندی ۲۰۰ گرم (نصف بسته) پیاز ۱ عدد سیر رنده شده ۲ قاشق مرباخوری فلفل قرمز به مقدار لازم نمک و زردچوبه به مقدار لازم * مقدار سبزی قلیه ماهی : ۴۰۰-۳۵۰ گرم گشنیز و ۱۰۰-۱۵۰ […]


مواد لازم برای تهیه ی قلیه ماهی :

ماهی ۵۰۰ گرم
* سبزی قلیه ماهی خرد شده ۵۰۰ گرم
تمرهندی ۲۰۰ گرم (نصف بسته)
پیاز ۱ عدد
سیر رنده شده ۲ قاشق مرباخوری
فلفل قرمز به مقدار لازم
نمک و زردچوبه به مقدار لازم

* مقدار سبزی قلیه ماهی : ۴۰۰-۳۵۰ گرم گشنیز و ۱۰۰-۱۵۰ گرم شنبلیله

طرز تهیه قلیه ماهی :

برای پخت قلیه ماهی ابتدا ماهی ها را با نمک و فلفل مزه دار کنید، سپس سبزی ها را ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت بدهید با شعله ی کم سرخ کنید تا نسوزد تا حدی که رنگ سبزی ها تیره شود. سپس پیاز را خیلی ریز خرد کنید و داخل روغن سرخ کنید کمی که رنگ پیازها تغییر کرد، سیر رنده شده را اضافه کنید و سرخ کنید در این هنگام سبزی های سرخ شده را به آن اضافه کنید.

نمک و زردچوبه و فلفل و ادویه کاری به آن اضافه کنید. و هم بزنید سپس مقدار کمی آب داخل آن بریزید و اجازه بدهید تا چند قل بخورد سپس تمرهندی را با داخل کاسه ای بگذارید و روی آن آب جوش بریزید و اجازه بدهید چند دقیقه بماند تا نرم شوند سپس آن ها را از صافی عبور بدهید اگر دوست داشتید آب آن لعاب دار باشد زمانی که آب تمرهندی خنک شد به آن ۱ الی ۲ قاشق آرد اضافه کنید و هم بزنید تا گلوله نشود.

سپس آن را به سبزی ها اضافه کنید. و اجازه بدهید با حرارت کم جا بیفتد. در این زمان ماهی را سرخ کنید بستگی به ذائقه ی خودتان می توانید داخل آرد بغلتانید و بعد سرخ کنید می توانید به صورت ساده سرخ کنید و نیم ساعت مانده به آخر پخت قلیه ماهی، ماهی های سرخ شده را اضافه کنید و بگذارید مواد به خورد هم بروند.

خورش قلیه ماهی را با برنج ساده سرو می کنند.


نکاتی برای پخت قلیه ماهی:

• بعضی افراد دوست دارند از رب گوجه داخل قلیه ماهی استفاده کنند. به خاطر رنگ آن ۱ قاشق غذاخوری رب با پیازها تفت بدهید.

• اگر مایل نبودید خوراک قلیه ماهی لعابدار باشد از آرد استفاده نکنید.

• اگر میزان شنبلیله داخل قلیه ماهی بیشتر شود خورشت شما تلخ می شود.

• ترشی خورش قلیه ماهی از تمرهندی آن می باشد.

• برای پخت قلیه ماهی از ماهی شیر، حلوا سیاه، سنگسر، هامور، قباد، سرخو و … استفاده کنید.

• اگر از ماهی قرل آلا استفاده کردید حتما آن را سرخ کنید.

• بعضی افراد ماهی ها را داخل قلیه ماهی خرد می کنند در این صورت ماهی ها را زودتر داخل آن بریزید.

• همانطور که می دانید جنوبی های کشور غذاها را چرب می کنند و حسابی سرخ می کنند. به همین خاطر مراقب باشید سبزی های قلیه ماهی زمان سرخ کردن نسوزند. شما می توانید سبزی ها را کمی تفت بدهید و زیاد سرخ نکنید.

 
منبع:بیتوته

مجله تفریحی و سرگرمی آیسام

 

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

    با عضویت در کانال تلگرامی ما علاوه بر دریافت خلاصه ای از بهترین خبرها ، ما را حمایت کنید عضویت
    +