http://aysam.ir

پورتال خبری ، تفریحی و سبک زندگی آیسام آشپزیطرز تهیه ماهی کباب بندری با طعم خوش و دلپذیر
شناسه خبر :120151
چهارشنبه, ۲۲ خرداد ۱۳۹۸
8 بازدید
پ

ماهی کباب بندری نیز مانند دیگر غذا‌های بندری نظیر سمبوسه بندری و قلیه ماهی غذایی بسیار خوشمزه می‌باشد، که در تهیه این غذای می‌توانید، ماهی اوزون برون و یا ماهی شیر استفاده نمایید. هر دو نوع ماهی دارای ارزش غذایی بسیار زیادی می‌باشند. از این رو در ادامه می‌توانید، با طرز تهیه ماهی کباب بندری […]


ماهی کباب بندری نیز مانند دیگر غذا‌های بندری نظیر سمبوسه بندری و قلیه ماهی غذایی بسیار خوشمزه می‌باشد، که در تهیه این غذای می‌توانید، ماهی اوزون برون و یا ماهی شیر استفاده نمایید. هر دو نوع ماهی دارای ارزش غذایی بسیار زیادی می‌باشند. از این رو در ادامه می‌توانید، با طرز تهیه ماهی کباب بندری آشنا شوید.

مواد مورد نیاز برای درست کردن ماهی کباب بندری عبارتند از:

فیله ماهی/ یک کیلو
آب پیاز/ ۶ قاشق چایخوری
آب آبلیمو/ ۶ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده/ ۴ قاشق غذاخوری
روغن مایع/ یک چهارم پیمانه
فلفل قرمز و نمک/ به مقدار کافی

طرز تهیه ماهی کباب بندری

در ابتدا فیله‌های ماهی را خرد کنید و بشویید. بعد آن‌ها را داخل صافی قرار دهید، تا کاملا خشک شوند.

سپس زعفران دم کرده، آب پیاز و آب لیمو را داخل کاسه نسبتا بزرگی بریزید و روغن مایع، نمک و فلفل قرمز را نیز به آن بیافزاید و مواد را کاملا مخلوط نمایید.

در مرحله بعدی طرز تهیه ماهی کباب بندری باید فیله‌های ماهی را داخل مواد مخلوط شده بریزید. سپس اجازه دهید، تا به مدت حداقل یک ساعت به همان حال باقی بماند، تا فیله‌های ماهی طعم و مزه مواد را به خود بگیرد.

در آخر پس از به سیخ کشیدن فیله‌های ماهی، باید آن‌ها را روی زغال کباب کنید.

فوت و فن‌های پخت بهتر این غذا

به جای آب پیاز و زعفران آب کرده می‌توانید، از پودر سیر و زردچوبه در تهیه این غذا استفاده نمایید.
برای خرد نشدن ماهی کباب باید، آن را از سیخ جدا نکنید و ماهی کباب را با سیخ داخل ظرف سرو قرار دهید.
چند ثانیه قبل از این که، ماهی کباب را از روی زغال بردارید، برای لذیذ شدن غذا می‌توانید، مقداری کره آب شده را روی ماهی‌های کباب شده بمالید.

منبع: آرگا

مجله تفریحی و سرگرمی آیسام

پ
نظرات و تجربیات شما
نام:
ایمیل:
سایت شما:
* نظر شما:

قوانین ارسال نظر
قوانین ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت < <دیوار خبر>>مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.