مجله تفریحی ، مجله سرگرمی ، تفریحی و سرگرمی ، مجله اینترنتی ، تبلیغات در مجله اینترنتی

آیسام آشپزیطرز تهیه “مرغ و ریحان سرخ شده تایلندی”
شناسه خبر :123720
سه شنبه, ۲۸ خرداد ۱۳۹۸
184
 

مواد لازم مرغ و ریحان سرخ شده تایلندی سینه مرغ خرد شده:۷۰۰ گرم نشاسته ذرت:۱ قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه:به میزان لازم روغن گیاهی:۶ قاشق چایخوری پیاز نگینی خرد شده:۱ عدد کوچک فلفل دلمه‌ای نگینی:۲ عدد سیر له شده:۶ حبه سرکه:۲ قاشق غذاخوری سس سویا:۲ قاشق غذاخوری ریحان تازه نصف شده:نصف ۱ پیمانه برنج […]


مواد لازم مرغ و ریحان سرخ شده تایلندی

سینه مرغ خرد شده:۷۰۰ گرم
نشاسته ذرت:۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه:به میزان لازم
روغن گیاهی:۶ قاشق چایخوری
پیاز نگینی خرد شده:۱ عدد کوچک
فلفل دلمه‌ای نگینی:۲ عدد
سیر له شده:۶ حبه
سرکه:۲ قاشق غذاخوری
سس سویا:۲ قاشق غذاخوری
ریحان تازه نصف شده:نصف ۱ پیمانه
برنج سفید پخته شده:برای سرو غذا

طرز تهیه مرغ و ریحان سرخ شده تایلندی

ابتدا سینه مرغ را پاک کرده و استخوان‌های آن را خارج کنید. سپس به قطعات ۲ تا ۳ سانتی متری خرد کرده و بعد از شستن خوب خشک کنید.

تابه‌ای را روی حرارت قرار داده و مقداری روغن بریزید تا داغ شود. نشاسته، نمک و فلفل را در کاسه‌ای بریزید و مرغ‌ها را در آن بغلطانید.

سپس مرغ‌ها را داخل تابه خوب سرخ کنید. در این میان پیاز را خرد کرده و در تابه دیگری با روغن تفت دهید تا سرخ شود. سپس ۶ حبه سیر را له کرده و اضافه کنید، در ادامه فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد کرده و بیافزایید.

در مرحله بعد سرکه و سس سویا را اضافه کرده و مرغ‌های سرخ شده را هم بریزید و کمی تفت دهید. یک پیمانه آب افزوده و اجازه دهید مواد برای ۱ ساعت پخته و جا بیافتد.

در چند دقیقه آخر طبخ برگ‌های ریحان را افزوده و شعله را خاموش کنید. در این مدت زمان برنج را به روش دلخواه طبخ کرده و با خوراک مرغ تایلندی سرو نمایید.

مجله تفریحی و سرگرمی آیسام

 

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

    با عضویت در کانال تلگرامی ما علاوه بر دریافت خلاصه ای از بهترین خبرها ، ما را حمایت کنید عضویت
    +