مجله تفریحی ، مجله سرگرمی ، تفریحی و سرگرمی ، مجله اینترنتی ، تبلیغات در مجله اینترنتی

آیسام آشپزیطرز تهیه پاستیل اناری و دیگر طعم های بی نظیر
شناسه خبر :211079
چهارشنبه, 15 ژانویه 2020
108
 

پاستیل در میان کودکان و حتی بسیاری از بزرگ سالان بسیار محبوب می‌باشد، اما گاهی اوقات سلیقه افراد در آشپز بودن می‌تواند به کمک شان بیاید و با وجود این هنر هر طعمی از پاستیل را که می‌خواهند در خانه و به صورت کاملا طبیعی و بدون مواد مضر درست کنند، ما در ادامه این […]


پاستیل در میان کودکان و حتی بسیاری از بزرگ سالان بسیار محبوب می‌باشد، اما گاهی اوقات سلیقه افراد در آشپز بودن می‌تواند به کمک شان بیاید و با وجود این هنر هر طعمی از پاستیل را که می‌خواهند در خانه و به صورت کاملا طبیعی و بدون مواد مضر درست کنند، ما در ادامه این مقاله به شما کمک می‌کنیم که پاستیل را با طعم واقعی و دوست داشتنی‌تر از همیشه درست کنید.

مواد لازم برای پاستیل انار

شکر:یک دوم پیمانه
گلوکز: مایع یک چهارم پیمانه
پودر ژلاتین:یک چهارم پیمانه
آب میوه طبیعی (آب انار):۱۵۰ میلی لیتر (تقریبا یک پیمانه سر خالی)


طرز تهیه پا ستیل انار

ابتدا یک ظرف فلزی بردارید و شکر، پودر ژلاتین، گلوکز و آب میوه را داخل آن بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.

بعد از اینکه همه مواد با هم مخلوط شدند شعله را خاموش کرده و اجازه دهید خنک شود.

قالب‌های مورد نظر را با آب سرد مرطوب کرده و مواد پا ستیل (Gummy candy) را به تدریج داخل آن‌ها بریزید و در یخچال بگذارید تا خودش را ببندد.

طرز تهیه پاستیل اناری و دیگر طعم های بی نظیر


مواد لازم برای پاستیل با طعم‌های مختلف

پودر ژله بیرنگ: ۲ قاشق غذاخوری
آب سرد:نصف پیمانه
گلوکز:۱ قاشق غذاخوری
شکر:۱ قاشق غذاخوری در صورت تمایل
طعم دهنده میوه ای:چند قطره در صورت تمایل
رنگ خوراکی به دلخواه


روش تهیه پاستیل خوشمزه در منزل:

در یک ظرف فلزی ۲ قاشق پودر ژلاتین را بریزید و نیم پیمانه آب به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.

در حین مخلوط کردن رنگ خوراکی مورد نظرتان را نیز اضافه کنید و در صورت تمایل به شکر و طعم دهنده در این مرحله میتوانید اضافه کنید.

گلوکز را هم در آخر اضافه کنید و ظرف حاوی ژلاتین را به روش بن ماری روی قابلمه آب در حال جوش قرار دهید و هم بزنید تا جایی که گلوکز کاملا حل شود.

دقت کنید که ژله به نقطه جوش نرسد و ۱۵ الی ۲۰ دقیقه مواد ژله را باید روی بخار آب جوش هم بزنید.

در حین هم زدن کف‌های روی ژله را بگیرید تا شفاف‌تر شوند. بعد از ۲۰ دقیقه هم زدن مواد ژلاتین را مستقیم داخل قالب‌های سلیکونی مورد نظرتون بریزید.

سپس قالب‌ها را داخل یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا ژله‌ها ۳ تا ۴ ساعت داخل یخچال بمانند تا کاملا سفت شوند.

همین روش را میتوانید با رنگ‌های مختلف تکرار کنید و پاستیل‌های رنگارنگی داشته باشید.

بعد از گذشت چند ساعت قالب ژله‌ها را از یخچال بیرون بیاورید و به راحتی از قالب جدا کنید و در ظرف مورد نظر تان سرو کنید.

پاستیل‌ها در ظرف‌های در دار یک تا دو ماه در یخچال قابل نگهداری هستند.

بجای پودر ژله میتوانید از آب میوه‌های مختلف، شربت‌ها و یا نوشابه استفاده کنید که در این صورت باید از پودر ژله بیشتری استفاده کنید.


نکات تکمیلی در مورد پاستیل اناری

پاستیل اناری جزو دسر – انواع ژله میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه
پاستیل اناری را می‌توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.

 
منبع:نمناک

مجله تفریحی و سرگرمی آیسام

 

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

    با عضویت در کانال تلگرامی ما علاوه بر دریافت خلاصه ای از بهترین خبرها ، ما را حمایت کنید عضویت
    +