صفحه اصلی آشپزی طرز تهیه کوفته برنجی پر طرفدار و خوشمزه

طرز تهیه کوفته برنجی پر طرفدار و خوشمزه

0

 

در ایران پیشینه بعضی از غذاها به ده ها و یا صدها هزار سال برمی گردد. ایران یکی از کشورهایی است که دامنه و تنوع غذایی بی شماری دارد و در جهان به این دلیل از معروفیت بالایی برخوردار است.

کوفته شاید یکی از پرنکته ترین و سخت ترین غذاها به شمار آید. ولی اگر شما تمام نکات تهیه آن را رعایت کنید متوجه خواهید شد غذایی آسان و سریع است.

مواد لازم

سبزی معطر (نعنا، گشنیز، ریحان، ترخون، جعفری) ساطوری شده: ۶ قاشق غذا خوری
روغن: دو قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذا خوری
زردچوبه: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
زرد آلوی خشک: ۵۰ گرم
برنج پخته شده (کاملا نرم شود): ۱ پیمانه
تخم مرغ:۱ عدد
پیاز (خلال و سرخ شده): دو عدد
لپه (نیم پز): ۲ پیمانه
گوشت چرخ کرده مخلوط (دوبار چرخ شده): ۲۵۰ گرم
آب (جوشیده شده): چهار ییمانه

مراحل

در ابتدا باید گوشت، پیاز داغ، لپه، برنج، تخم مرغ، زردچوبه، نمک، فلفل و سبزی معطر را با هم مخلوط کنید و به خوبی ورز دهید.

مواد آماده شده را کنار بگذارید و کمی استراحت دهید تا سس کوفته را آماده کنید.

برای آماده سازی سس ابتدا پیاز داغ و رب گوجه فرنگی را باهم تفت دهید.

سپس آب جوش را به همراه ریحان و زردآلو را اضافه کنید.

و در آخر به سس نمک را اضافه کنید و بگذارید جا بیفتد.

از مواد کوفته به اندازه یک تخم مرغ بردارید و داخل آن زردآلو بگذارید و خوب گرد کنید.

سپس کوفته‌ها را داخل سس قرار دهید و بگذارید به خوبی بپزد.

 

منبع: غذالند

پیام خود را ارسال کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *