مجله تفریحی ، مجله سرگرمی ، تفریحی و سرگرمی ، مجله اینترنتی ، تبلیغات در مجله اینترنتی

آیسام آشپزیطرز تهیه ته چین کشمش و لپه سمنان
شناسه خبر :153891
چهارشنبه, 14 آگوست 2019
102
 

مواد لازم برای ته چین کشمش و لپه سمنان لپه =۲۰۰ گرم کشمش= ۱.۵ فنجان گوشت مرغ= ۱۲۰۰ گرم زعفران= ۰.۲۵ فنجان روغن= ۰.۵ فنجان ماست ساده پر چرب= ۱ فنجان زرده تخم مرغ= ۳ عدد برنج= ۵ فنجان پیاز= ۱ عدد زردچوبه= قدری فلفل= قدری نمک= قدری زعفران آبگرفته باشد، ماست کیسه‌ای یا آب […]


مواد لازم برای ته چین کشمش و لپه سمنان

لپه =۲۰۰ گرم
کشمش= ۱.۵ فنجان
گوشت مرغ= ۱۲۰۰ گرم
زعفران= ۰.۲۵ فنجان
روغن= ۰.۵ فنجان
ماست ساده پر چرب= ۱ فنجان
زرده تخم مرغ= ۳ عدد
برنج= ۵ فنجان
پیاز= ۱ عدد
زردچوبه= قدری
فلفل= قدری
نمک= قدری

زعفران آبگرفته باشد، ماست کیسه‌ای یا آب رفته باشد.

طرز تهیه ته چین کشمش و لپه سمنان
ماست آبرفته را با زرده تخم مرغ خوب بهم می‌زنیم برنج را با زعفران زیاد می‌پزیم و کمی از آن را در مواد ماست می‌ریزیم مواد ته چین نباید شل باشد، کف قابلمه روغن ریخته و با مواد ته چین کف قابلمه را می‌پوشانیم و با پشت قاشق کمی فشار می‌دهیم تا سفت شد سپس کشمش را کیم سرخ می‌کنیم و لپه پخته شده را با پیاز سرخ شده مخلوط می‌کنیم مرغ را تکه تکه کرده و لابه لای برنج می‌ریزیم و دم می‌گذاریم.
نکته
برنج کمی زنده برداشته شود تا خمیر نشود.

منبع: نمناک

مجله تفریحی و سرگرمی آیسام

 

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

    با عضویت در کانال تلگرامی ما علاوه بر دریافت خلاصه ای از بهترین خبرها ، ما را حمایت کنید عضویت
    +