http://aysam.ir

پورتال خبری ، تفریحی و سبک زندگی آیسام آشپزیطرز تهیه ته چین کشمش و لپه سمنان
شناسه خبر :153891
چهارشنبه, ۲۳ مرداد ۱۳۹۸
3 بازدید
پ

مواد لازم برای ته چین کشمش و لپه سمنان لپه =۲۰۰ گرم کشمش= ۱.۵ فنجان گوشت مرغ= ۱۲۰۰ گرم زعفران= ۰.۲۵ فنجان روغن= ۰.۵ فنجان ماست ساده پر چرب= ۱ فنجان زرده تخم مرغ= ۳ عدد برنج= ۵ فنجان پیاز= ۱ عدد زردچوبه= قدری فلفل= قدری نمک= قدری زعفران آبگرفته باشد، ماست کیسه‌ای یا آب […]


مواد لازم برای ته چین کشمش و لپه سمنان

لپه =۲۰۰ گرم
کشمش= ۱.۵ فنجان
گوشت مرغ= ۱۲۰۰ گرم
زعفران= ۰.۲۵ فنجان
روغن= ۰.۵ فنجان
ماست ساده پر چرب= ۱ فنجان
زرده تخم مرغ= ۳ عدد
برنج= ۵ فنجان
پیاز= ۱ عدد
زردچوبه= قدری
فلفل= قدری
نمک= قدری

زعفران آبگرفته باشد، ماست کیسه‌ای یا آب رفته باشد.

طرز تهیه ته چین کشمش و لپه سمنان
ماست آبرفته را با زرده تخم مرغ خوب بهم می‌زنیم برنج را با زعفران زیاد می‌پزیم و کمی از آن را در مواد ماست می‌ریزیم مواد ته چین نباید شل باشد، کف قابلمه روغن ریخته و با مواد ته چین کف قابلمه را می‌پوشانیم و با پشت قاشق کمی فشار می‌دهیم تا سفت شد سپس کشمش را کیم سرخ می‌کنیم و لپه پخته شده را با پیاز سرخ شده مخلوط می‌کنیم مرغ را تکه تکه کرده و لابه لای برنج می‌ریزیم و دم می‌گذاریم.
نکته
برنج کمی زنده برداشته شود تا خمیر نشود.

منبع: نمناک

مجله تفریحی و سرگرمی آیسام

پ
نظرات و تجربیات شما
نام:
ایمیل:
سایت شما:
* نظر شما:

قوانین ارسال نظر
قوانین ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت < <دیوار خبر>>مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

با عضویت در کانال تلگرامی ما علاوه بر دریافت خلاصه ای از بهترین خبرها ، ما را حمایت کنید عضویت
+