مجله تفریحی ، مجله سرگرمی ، تفریحی و سرگرمی ، مجله اینترنتی ، تبلیغات در مجله اینترنتی

آیسام آشپزیقایرمه یا کنگر سوخاری؛ غذای محلی کردستان
شناسه خبر :227161
پنج‌شنبه, 20 فوریه 2020
177
 

چی لازم دارم: کنگر: یک کیلو گرمآرد:یک پیمانهنمک: یک قاشق سوپ خوریفلفل سیاه: یک قاشق چای خوریزیره ساییده: یک قاشق چای خوریبکینگ پودر: یک قاشق چای خوریتخم مرغ: ۳ عددشیر: نصف پیمانهکره: ۳ قاشق سوپ خوری (آب شده)زعفران:۳ قاشق سوپ خوری (آب کرده)روغن: ۲ پیمانهبرنج به صورت کته: ۲.۵ پیمانهماست چکیده یا خامه ای: یک […]


چی لازم دارم:

کنگر: یک کیلو گرم
آرد:یک پیمانه
نمک: یک قاشق سوپ خوری
فلفل سیاه: یک قاشق چای خوری
زیره ساییده: یک قاشق چای خوری
بکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
تخم مرغ: ۳ عدد
شیر: نصف پیمانه
کره: ۳ قاشق سوپ خوری (آب شده)
زعفران:۳ قاشق سوپ خوری (آب کرده)
روغن: ۲ پیمانه
برنج به صورت کته: ۲.۵ پیمانه
ماست چکیده یا خامه ای: یک پیمانه

چطوری درست کنم:


۱. ابتدا تیغ کنگر‌ها را می‌گیریم و آن‌ها را می‌شوییم و به قطعات مناسب و دلخواه برش می‌زنیم.

۲. آرد را در ظرفی می‌ریزیم و نمک، فلفل، زیره و بکینگ پودر را به آن می‌افزاییم و مخلوط می‌کنیم.

۳. در ظرفی تخم مرغ، شیر، کره و زعفران دم کرده را مخلوط می‌کنیم و با هم زن خوب می‌زنیم و به آرد می‌افزاییم و هم می‌زنیم تا مایه به غلظت ماست برسد (اگر مایه کمی شل بود، می‌توانید کمی آرد به آن اضافه کنید).

۴. سپس کنگر‌ها را درون مایه می‌ریزیم و بعد در روغن سرخ و با برنج کته میل می‌کنیم.

نکات:


۱- اگر کنگر دوست ندارید می‌توانید به جای آن از ساقه کرفس استفاده کنید.

۲- اگر از رژیم خاصی پیروی می‌کنید، به جای کره و ماست خامه‌ای از روغن و ماست کم چرب استفاده کنید.

 
منبع:برترین ها

مجله تفریحی و سرگرمی آیسام

 

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

    با عضویت در کانال تلگرامی ما علاوه بر دریافت خلاصه ای از بهترین خبرها ، ما را حمایت کنید عضویت
    +