http://aysam.ir

پورتال خبری ، تفریحی و سبک زندگی آیسام آشپزیمخلوط پلو چینی با سبزیجات دراز و رشته ای!
شناسه خبر :126284
شنبه, ۱ تیر ۱۳۹۸
379 بازدید
پ

مواد اصلی برنج۲ پیمانهروغنبه مقدار لازمفلفل دلمه ای۱ عددهویج۲ عددفلفل سبز (شیرین)۳ عددپیاز۱ عددسیر۲ حبهپیازچه۲ عددگوشت مرغ (یا گوساله)۱۰۰ گرمسس سویا به مقدار لازمزعفران آب کرده (غلیظ و اختیاری)۲ قاشق غذا خوریبرگ بو (اختیاری)۲ عددزنجبیل (رنده شده و تازه) به مقدار لازمنمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه زمان تهیه ۳۰دقیقهزمان پخت ۶۰دقیقه ابتدا […]


مواد اصلی
برنج۲ پیمانه
روغنبه مقدار لازم
فلفل دلمه ای۱ عدد
هویج۲ عدد
فلفل سبز (شیرین)۳ عدد
پیاز۱ عدد
سیر۲ حبه
پیازچه۲ عدد
گوشت مرغ (یا گوساله)۱۰۰ گرم
سس سویا به مقدار لازم
زعفران آب کرده (غلیظ و اختیاری)۲ قاشق غذا خوری
برگ بو (اختیاری)۲ عدد
زنجبیل (رنده شده و تازه) به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
زمان تهیه ۳۰دقیقه
زمان پخت ۶۰دقیقه
ابتدا گوشت قرمز یا گوشت مرغ را با مقداری آب،نمک،برگ بو،فلفل و ۱حبه سیر میپزیم تا آب آن تمام شود.سپس آن را از مواد اضافه جدا کرده و ریش ریش کنید و کنار بگذارید.

برنج را حتما از ۲ ساعت قبل در کمی آب و نمک خیس کنید .سپس در ظرفی مناسب به همراه مقداری آب،روغن و نمک آن را به مرحله آبکشی برسانید.

فلفل سبز و فلفل دلمه ای ، پیازچه و هویج را ریز خرد کنید ، درون قابلمه روغن بریزید و سیر و پیاز و زنجبیل رنده شده را درون آن کمی تفت دهید سپس تمام سبزی های خرد شده را اضافه کنید ، حرارت را ملایم کنید و بمدت ۵ دقیقه سبزی ها را تفت دهید تا کمی نرم شوند اما له نشوند و کمی حالت زنده داشته باشند.

درون قابلمه برنج آبکش شده را با گوشت یا مرغ ، سبزی های تفت خورده ، نمک و فلفل خوب مخلوط کنید سپس سس سویا و چند قاشق آب و روغن و زعفران را نیز به برنج اضافه کنید و بگذارید برنج با حرارت ملایم دم بکشد.

سایر نکات مخلوط پلو چینی
۱)این غذا در چین به صورت تقریبا نیمه خام طبخ میشود یعنی هم سبزیجات و هم برنج به صورت نیم پز مخلوط شده و بعد از کمی دم کشیدن سرو میشوند اما بهتر است در ایران مطابق سلیقه ایرانی طبخ شود.
۲)سبزیجات در نوع اصلی این غذا به صورت دراز و رشته ای خرد شده و مصرف میشوند.
۳)در صورت تمایل مقداری ذرت و نخود فرنگی پخته شده هم به غذا اضافه کنید.
 
منبع:پاپیون

مجله تفریحی و سرگرمی آیسام

پ
نظرات و تجربیات شما
نام:
ایمیل:
سایت شما:
* نظر شما:

قوانین ارسال نظر
قوانین ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت < <دیوار خبر>>مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

با عضویت در کانال تلگرامی ما علاوه بر دریافت خلاصه ای از بهترین خبرها ، ما را حمایت کنید عضویت
+