مجله تفریحی ، مجله سرگرمی ، تفریحی و سرگرمی ، مجله اینترنتی ، تبلیغات در مجله اینترنتی

آیسام آشپزیمربای انار؛ مزه‌ای ملس و پاییزی
شناسه خبر :191799
پنج شنبه, ۱۶ آبان ۱۳۹۸
84
 

چی لازم دارم: آب انار : سه پیمانه و نیمدانه انار : یک پیمانهشکر : سه پیمانهآب لیمو :به مقدار لازم چه جوری درست میشه: در سینک ظرفشویی کاسه بزرگی بگذارید و انار را به دو نیم تقسیم کنید.قسمت بریده شده را به کف کاسه بگیرید و با یک دست نصفی از انار را بگیرید […]


چی لازم دارم:
آب انار : سه پیمانه و نیم
دانه انار : یک پیمانه
شکر : سه پیمانه
آب لیمو :به مقدار لازم
چه جوری درست میشه:
در سینک ظرفشویی کاسه بزرگی بگذارید و انار را به دو نیم تقسیم کنید.قسمت بریده شده را به کف کاسه بگیرید و با یک دست نصفی از انار را بگیرید و فشار دهید با انگشتان دیگر دانه های انار را به داخل آن میتوانید فشار دهید و آب آن را در بیاورید. با این کار آب انار تلخ نمیشود.
بعد در ظرفی آب انار و شکر را با هم ترکیب کرده و روی حرارت قرار دهید تا به مدت ۳۰ دقیقه بجوشد.سپس دانه های انار و آب لیمو را به ظرف در حال جوش آب انار بریزید و ۳۰ دقیقه دیگر بپزید. بعد از اینکه مربا قوام لازم را بدست آورد.یک قطره از آن را در یک ظرف سرد بریزید و ظرف را کج کنید اگر به سختی سرازیر شد قوام مربای شما آمادست.
مربای آماده شده را در ظرف های استیل و در جای خنک و تاریک قرار دهید.

منبع:نمناک

مجله تفریحی و سرگرمی آیسام

 

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

    با عضویت در کانال تلگرامی ما علاوه بر دریافت خلاصه ای از بهترین خبرها ، ما را حمایت کنید عضویت
    +