http://aysam.ir

پورتال خبری ، تفریحی و سبک زندگی آیسام آشپزیپودینگ باتراسکاچ؛ دسر دلخواه جوانان
شناسه خبر :119128
سه شنبه, ۲۱ خرداد ۱۳۹۸
10 بازدید
پ

مواد لازم:شکر قهوه‌ای ۱۵۰ گرمآب ۳ قاشق سوپخوریکره ۴۵ گرمشیر پرچرب ۳۷۵ میلی‌لیتر (یک و یک‌دوم پیمانه)خامه صبحانه ۲۵۰ میلی‌لیترزرده تخم مرغ ۳ عددنشاسته ذرت ۲ قاشق سوپخوری طرز تهیه :شکر قهوه‌ای و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شکر آب شود.آن‌گاه کره را بیفزائید و ظرف را از […]


مواد لازم:
شکر قهوه‌ای ۱۵۰ گرم
آب ۳ قاشق سوپخوری
کره ۴۵ گرم
شیر پرچرب ۳۷۵ میلی‌لیتر (یک و یک‌دوم پیمانه)
خامه صبحانه ۲۵۰ میلی‌لیتر
زرده تخم مرغ ۳ عدد
نشاسته ذرت ۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
شکر قهوه‌ای و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شکر آب شود.
آن‌گاه کره را بیفزائید و ظرف را از روی حرارت بردارید.
سپس شیر و خامه را بجوشانید و زرده تخم‌مرغ‌ها و نشاسته ذرت را با چنگال بزنید.
حالا مخلوط شیر و خامه را کم‌کم به زرده تخم‌مرغ‌ها بیفزائید و مخلوط کنید.
اکنون این مخلوط را روی حرارت ملایم، پیوسته هم بزنید تا بپزد و اندکی غلیظ شود.
اینک مخلوط شکر قهوه‌ای و کره را نیز به کرم بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا پودینگ غلیظ شود.
آن‌گاه پودینگ را در ظرف‌های مناسب پذیرائی بریزید و در یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود.
در صورت دلخواه می‌توانید پودینگ را با سس کارامل و خامه فرم‌گرفته بیارائید.
منبع: زندگی آنلاین

مجله تفریحی و سرگرمی آیسام

پ
نظرات و تجربیات شما
نام:
ایمیل:
سایت شما:
* نظر شما:

قوانین ارسال نظر
قوانین ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت < <دیوار خبر>>مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.