http://aysam.ir

پورتال خبری ، تفریحی و سبک زندگی آیسام آشپزیچند فوت مهم کدبانوگری در آشپزی
شناسه خبر :119537
سه شنبه, ۲۱ خرداد ۱۳۹۸
14 بازدید
پ

برای این که رنگ زرشک در زرشک پلو تغییر نکند چه کار باید کرد؟ روغن داغ رنگ زرشک را تغییر می‌دهد. وقتی زرشک را روی حرارت می‌گذارید و با شکر مخلوط می‌کنید، باید در مدت زمان کم، روی حرارت کم باشد. بهترین زمان برای اضافه کردن ماست به آش و غذا چه وقتی است؟ زمان […]


برای این که رنگ زرشک در زرشک پلو تغییر نکند چه کار باید کرد؟

روغن داغ رنگ زرشک را تغییر می‌دهد. وقتی زرشک را روی حرارت می‌گذارید و با شکر مخلوط می‌کنید، باید در مدت زمان کم، روی حرارت کم باشد.

بهترین زمان برای اضافه کردن ماست به آش و غذا چه وقتی است؟

زمان مناسب اضافه کردن ماست نیم ساعت آخر است. موقع اضافه کردن ماست بهتر است آن را خوب هم بزنید تا صاف و یکدست باشد.

اگر بخواهیم درون شیرینی، دارچین بریزیم چه زمانی باید آن را اضافه کنیم و با چه چیزی باید مخلوط شود؟

برای شیرینی که دارچین دارد مثل پای سیب، دارچین با سیب مخلوط می‌شود. برای غذا هم باید در آخر پخت به مواد اضافه شود. برای شربت و شیرینی هم بهتر است از چوب دارچین استفاده کنید.

برای این که تخم مرغ آب پز بعد از پختن سیاه نشود چه کار باید کرد؟

تخم مرغ آب پز را بعد از پخت در ظرف آب سرد بیندازید تا سیاه نشود.

منبع: khorasannews.com

مجله تفریحی و سرگرمی آیسام

پ
نظرات و تجربیات شما
نام:
ایمیل:
سایت شما:
* نظر شما:

قوانین ارسال نظر
قوانین ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت < <دیوار خبر>>مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.