http://aysam.ir

شناسه خبر :153849
چهارشنبه, ۲۳ مرداد ۱۳۹۸
3 بازدید
پ

  مواد لازم:برنج یک کیلوگرم گوشت قلقلی سرخ شده نیم کیلوگرم گشنیز خرد شده یک کیلوگرم روغن و نمک و برگ کاهو به میزان لازمتخم گشنیز آسیاب شده دو قاشق غذاخوری طرز تهیه:* برنج را خیس کرده، آبکش می‌کنیم. * ته قابلمه برگ‌های کاهو گذاشته، سپس لابه‌لای برنج، گشنیز و گوشت قلقلی ریخته (مقداری از […]


 

مواد لازم:
برنج یک کیلوگرم
گوشت قلقلی سرخ شده نیم کیلوگرم
گشنیز خرد شده یک کیلوگرم
روغن و نمک و برگ کاهو به میزان لازم
تخم گشنیز آسیاب شده دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
* برنج را خیس کرده، آبکش می‌کنیم.

* ته قابلمه برگ‌های کاهو گذاشته، سپس لابه‌لای برنج، گشنیز و گوشت قلقلی ریخته (مقداری از گوشت را برای تزئین نگه می‌داریم) و برنج را دم می‌کنیم.

* برای تهیه‌ی گوشت قلقلی کمی پیاز را با گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و خوب ورز می‌دهیم.

* در اواخر طبخ برنج کمی گشنیز خشک کوبیده ریخته تا پلو خوش‌طعم شده و عطر خوبی داشته باشد.

مجله تفریحی و سرگرمی آیسام

پ
نظرات و تجربیات شما
نام:
ایمیل:
سایت شما:
* نظر شما:

قوانین ارسال نظر
قوانین ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت < <دیوار خبر>>مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

با عضویت در کانال تلگرامی ما علاوه بر دریافت خلاصه ای از بهترین خبرها ، ما را حمایت کنید عضویت
+